Bahçe Dekorasyonunda 5 Önemli Aksesuar
Bahçe dekorasyonu konusunda farklı tasarımlar oluşturmak için ilginç aksesuarlardan yararlanabilirsiniz. Dekorasyon aksesuarları seçerken bahçenizin büyüklüğü de oldukça önemlidir. Büyük bir bahçeye sahipseniz dilediğiniz süs eşyasını kullanabilir ve bahçenizi daha zengin bir hale getirebilirsiniz. Özellikle de özel tasarım ürünleri kullanarak bahçelerinizin çok daha hareketli görünmesini sağlayabilirsiniz.

1. Dekoratif Çeşmeler

Dekoratif Çeşmeler

Bahçe ortamında olmazsa olmaz ürünlerden biri de bahçe çeşmeleridir. Hem bahçenin sulamasında hem de zaman zaman kullanmak adına çeşme oldukça gerekli olan bir aksesuardır. Ancak güzel bir bahçeye sade bir çeşme yerine dekoratif işlemeliç eşmelerden yaptırabilirsiniz.

2. Renkli Saksılar

Renkli Saksılar

Dekorasyonda çiçekler vazgeçilmez unsurlardır. Bir bahçede rengârenk çiçekler yoksa dekorasyon eksik demektir. Bu nedenle saksı seçimlerinizi biraz daha renkli olanlardan yapabilirsiniz. Rengarenk saksıları duvar diplerine ya da ağaç yanlarına koyduğunuzda bahçenizde farklı bir sinerji yaratacaktır.

3. Çardak Seçenekleri

Çardak Seçenekleri

Çok büyük bir bahçeniz varsa ve sizlerde bahçede oturmayı seviyorsanız bahçenize güzel bir oturma çardağı yaptırabilirsiniz. Çardakları hazır olarak alabileceğiniz gibi kendinizde farklı bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Küçük bahçeler için ise sarmaşık güllerinin dolanması için minik çardaklar güzel bahçe aksesuarları olabilir. 

4. Süs Havuzları

Süs Havuzları

Bahçenizde büyük yüzme havuzu yoksa dekorasyon amaçlı olarak süs havuzlarından yararlanabilirsiniz. Ortasından suların aktığı etrafında renkli çiçeklerin olduğu havuzlar görsel açıdan çok etkileyici duracaktır.

5. Bahçe Çitleri

Bahçe Çitleri

Evinizin etrafını büyük çitlerle çevirmek çok maliyetli olabilir. Bunun yerine çiçek tarhlarının etrafını ya da ağaçların etraflarını beyaz çitlerle çevirebilirsiniz.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları