Çocuğunuzla Yapabileceğiniz 5 Aktivite
Çocuklar aileleri ile çok fazla zaman geçirmedikleri zamanlarda aksi ve huysuz birer birey haline gelebiliyorlar. Ancak yetişkinlerin çocuklar ile çok fazla paylaşımlarının olmaması bu gibi durumlarda yapılabilecek aktivitelerin arayışına girmelerine neden oluyor. Çocuklarla yapılabilecek birçok oyun alanı ya da sosyal aktivite alanı bulunuyor.

1. Çocuklarla Sohbet Edin

Çocuklarla Sohbet Edin

Sohbet etmek derken bu yetişkinlerle yapılan sohbetlerden değil. Aksine tamamen çocukların hayalleri ile ilgili konularda konuşun. Onları dinleyin ve hayallerini sizlere anlatmalarını sağlayın. Ne kadar saçma ya da uçuk gelirse gelsin onları dinleyin. Onların bu sohbetten çok eğleneceklerini görebilirsiniz.

2. Kumdan Kaleler Yapın

Kumdan Kaleler Yapın

Deniz kıyısında bir yere tatile gittiyseniz ve çocuklarınız çok fazla sıkılıyorsa kumsalda kumdan kaleler yapabilirsiniz. Hem sizin için hem de çocuklarınız için çok eğlenceli bir uğraş olacaktır. Bu tarz aktivitelerde çocuklarınızın da bu eğlenceye katılmasına özen göstermelisiniz.

3. Puzzle Yapın

Puzzle Yapın

Birçok yetişkin için sıkıcı gibi görünse de puzzle son derece faydalı ve eğlendirici bir oyundur. Bu oyuna kapıldığınızda çocuğunuzla birlikte sizlerde puzzle eğlencesine akıp gidebilirsiniz.

4. Film İzleyin

Film İzleyin

Çocuklara özgü animasyon filmleri yetişkinlerinde artık çok severek izlediği filmler arasında yer alıyor. Çok eğlenceli ve bir o kadar da merak uyandıran bu filmleri çocuklarınız ile birlikte izleyebilirsiniz.

5. Evcil Hayvanına Birlikte Bakım Yapın

Evcil Hayvanına Birlikte Bakım Yapın

Evde kedi,köpek ya da kuş besliyorsanız bu sevimli aile üyelerinin bakımlarını çocuklarınız ile birlikte yapabilir ve bu konuda onlara da biraz sorumluluk verebilirsiniz.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları