Karaciğer’iniz yenilenecek muthiş bir kür...
Karaciğer’iniz yenilenecek muthiş bir kür...

Karaciğer’iniz yenilenecek muthiş bir kür...

Karaciğer’iniz yenilenecek muthiş bir kür... Kaynak : http://gonuldostlar.net

Karaciğer’iniz yenilenecek muthiş bir kür...

Karaciğer’iniz yenilenecek ve 10 yaş daha genç görüneceksiniz

tarif ve Hazırlama Yönetmi İyi bir karışıma haiz olana kadar malzemeleri blendar yada robottan geçirin. Her gün bir bardak için. 2 hafta sonra bir hafta ara verin. Sonrasında bir kere daha tekrarlayın neticeları sizi şaşırtacak. Lütfen sevdiklerimiz içinde bir kez tüm toplumsal medya hesaplarınızdan paylaştığınızden kararlı olun.

Karaciğer yağ yakma, vücuttan zehir atma ve diğer birçok önemli işlevleri yerine getirir.

Zayıf beslenme, kötü alışkanlıklar karaciğer dahil olmak üzere vücudunuzdaki tüm organlarının çalışmalarını etkileyecektir.Bu yüzden, karaciğerin fonksiyonu bozulabilir ve bu yüzden iyileşmeye ihtiyacı vardır. Sağlıklı bir beslenme düzeni kurup, zararlı yiyecek içecekleri kaldırın. Bunun için size yardımcı olacak, sağlığınız için birçok faydası olan bu naturel içeceğin tarifini vereceğiz:

Faydaları: Kanı temizler Karaciğeri yeniler Bağışıklığı güçlendirir Vücüdu yeniler enfeksiyonu önler Antikanser Antioksidan olarak çalışır Metabolizmayı hızladırır Kan şekeri ve kolestrolü düşürür Cilt üzerinde iyi etki eder.

MALZEMELER:

1 limon 1 salatalık maydanoz bir avuç bir bardak su

tarif ve Hazırlama Yönetmi İyi bir karışıma haiz olana kadar malzemeleri blendar yada robottan geçirin. Her gün bir bardak için. 2 hafta sonrasında bir hafta ara verin. Sonrasında bir kere daha tekrarlayın neticeları sizi şaşırtacak. Lütfen sevdiklerimiz içinde bir kere tüm sosyal medya hesaplarınızdan paylaştığınızden kararlı olun.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları