Kaynatın ve 1 Haftada 3 Kilo Zayıflayın
Kaynatın ve 1 Haftada 3 Kilo Zayıflayın

Kaynatın ve 1 Haftada 3 Kilo Zayıflayın

Kaynatın ve 1 Haftada 3 Kilo Zayıflayın Kaynak:http://gonuldostlar.net/

Kaynatın ve 1 Haftada 3 Kilo Zayıflayın

uzun süreden beri kilo vermeyi deneyip, başarısız mı oluyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz, ihtiyacınız olan şey burada saklı.

Düşünsenize …uzun süredir kilo vermeyi deneyip, başarısız mı oluyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz, ihtiyacınız olan şey burada saklı. Bir düşünün 1 haftada 3 kilo veriyorsunuz… Ne kadar da mutlu edici bir olay? Karanfil suyu sayesinde sağlığınızı koruyarak kilo verebileceksiniz. Hoş kokusu ile malum karanfil, mide bulantısına ve diş eti hastalıklarına iyi gelmektedir.

Karanfilin idrar söktürücü özelliği vardır.

Bu sayede vücudunuzda barınan zararlı toksinlerin dışarıya atılmasını sağlar.

1 Haftada 3 Kilo Zayıflatan Karanfilli Su Tarifi

Eğer kilo vermeyi kararlaştırdıysanız bunu naturel yöntemlerle gerçekleştirin. Vücudunuzu kimyasal maddelere emanet ederek doğru yöntem uygulamış olamazsınız. Bundan dolayı doğal olan karanfil suyunu tüketmenizi öneriyoruz.

Hazırlaması oldukça sıradan olan bu karışım sayesinde vücudunuzdaki birikmiş olan fazla yağlardan kurtulup, hedeflerinize ulaşacaksınız.

Malzemeler :

Çubuk tarçın Karanfil Zencefil kökü Yapılışı:

Bir demliğin içerisine karanfil ve zencefil kökünden 1 tatlı kaşığı, çubuk tarçından da 1 adet koyun. Üzerine 2 su bardağı kadar su ekleyin. Normal yaşamımızda demlenen çay şeklinde demleyeme başlayın.

Tüketim: Demlenme sonucu ortaya çıkan çayı, sabah ile akşam yemeklerinden otuz dakika önce tüketmelisiniz. Çayın keyfinı beğenmez ve acı gelirse karanfili azaltabilirsiniz. Hem yiyip hem karanfil çayını içerek kilo veremezsiniz. Yediğiniz besinlere dikkat etmelisiniz. Örneğin; yağlı,şekerli,mayalı,hamurlu gıdalar tüketiminden kendinizi uzak tutmalısınız.

Lütfen aileniz ve arkadaşlarınızla bu bilgiyi paylaşın!

Sağlıklı mutlu günler dileriz.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları